Lautaro Martínez se radoval ze zisku titulu Interu Milán

Inter Milán vyhrál šampionát Serie A s předstihem s 20bodovým náskokem před druhým AC Milán. V této hře byl AC Milán svědkem toho, že Inter Milán vyhrál šampionát a jako jejich soupeři vyjádřili svá požehnání. Slavnostní předávání cen bylo naplněno jásotem hráčů Interu Milán a hlavním hrdinou se staly modročerné dresy fotbal.

Lautaro Martínez nepotěší fanoušky argentinské fotbalové reprezentace, ale fanoušky Interu Milán nezklame. Lautaro Martínez dovedl Inter Milán v této sezóně poprvé jako kapitán k titulu Serie A a při předávání cen znovu získal mistrovskou trofej. Lautaro Martínez toho o fotbale viděl tolik a nechyběly mu ani radostné výrazy svých spoluhráčů a fanoušků. Našlo se i mnoho fanoušků, kteří byli dojati k slzám a hrdě mávali dres Inter Milán. Přestože Inter Milán vynechal čtvrtfinále Ligy mistrů UEFA, tým zahájil šampionát Serie A. Hráči AC Milán jako silný rival využili potlesku, aby přáli Interu Milán šampionát. Oba týmy jsou velmi harmonické a není mezi nimi žádný antagonismus. Fanoušci AC Milán uvítají mistrovské pocty, jen jim šampionát v této sezóně chyběl.

Lautaro Martínez se po zápase posadil na brankové břevno a slavil stejným způsobem jako po vítězství na mistrovství světa ve fotbale. Je hrdý na to, že pomohl Interu Milán vyhrát šampionát, a je hrdý na to, že může hrát za skvělý tým. Na začátku sezóny fanoušci předpovídali, že Inter Milán vyhraje šampionát s nízkou důvěryhodností, ale nyní fanoušci Serie A viděli skutečný šampionát. Lautaro Martínez bude mít v argentinské fotbalové reprezentaci pomalé výkony, ale v Interu Milán je plný soutěživosti.

留下评论

通过 WordPress.com 设计一个这样的站点
从这里开始